Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Question Xlt1200 Prop/Shaft Problems

    I have a 2001 XLT1200. On last start up the prop or shaft were making some serious noise, Like it was offf balance or something. It normally makes some noise, but not like this. Like prop is hitting something!
    Any ideas on cause???
    Would it be safe to ride???


  2. #2
    THE PLATE MAN JIM'S PERFORMANCE's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    6,194
    +1
    536
    Check to see if something got caught in the impeller, Or the impeller is hitting the wear ring. If not then it might be the bearings are going out on the pump.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Prop and Shaft Problem
    By flydfans in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 05-29-2016, 02:07 PM
  2. Drive shaft problem---all the way from Iraq
    By jasn111 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 03-20-2009, 07:23 AM
  3. rubber bushing on prop shaft
    By WaterScooter in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 6
    Last Post: 04-22-2008, 07:33 PM
  4. Xlt1200 Prop
    By cmherrera in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 4
    Last Post: 01-18-2008, 03:46 PM
  5. Prop shaft alignment
    By mea43 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 11
    Last Post: 02-28-2007, 09:46 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •