Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    electrical problems

    my '04 rxp is giving some electrical problems:
    VTS, fuel and start sensor are out! gauges etc... still work, does anybody know exactly what i need??? or at least point me in the right direction.


  2. #2
    Gone in 3.0 seconds... RXPT400's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Have you being riding the ski lately or just have it sitting at your garage? Sounds like your battery is low on charge. Also try to start it and see what happens? Do you get a fualt code on your instrument panel gauge? We need more info here to point you in the right direction dude...!!!

  3. #3
    when i bought the ski the previous owner had it sitting for a few months, it turns over ok, but fuel gauge doesn't work (reads LOW FUEL w/ warning signal), VTS used to show on the gauge (now it's out), and the start sensor seems to be out too (ski stays on when key is pulled out).
    Last time i started the ski SENSORY came up on the gauge.

    srry about the missing info.


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. GSX Ltd Electrical problem - It died!
    By tomgtv in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 12
    Last Post: 03-10-2007, 10:03 AM
  2. Strange electrical problem -- instrument cluster going crazy
    By NateGP1300R in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 4
    Last Post: 07-06-2006, 05:23 AM
  3. '04 GTX SC electrical problem
    By Green Hulk in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 07-01-2006, 06:49 PM
  4. Help me solve this electrical problem
    By MPower in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 6
    Last Post: 06-26-2006, 09:05 PM
  5. Electrical Problems
    By Red Devil in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 10-31-2005, 07:42 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts