Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    sea-doo 05 trim syst problems need help

    I took my ski out and I noticed the trim system wasn't working.On the dash the line that tells you the position of the trim is not showing.I don't know if it could be a fuse or a sensor acting up. If someone has an Idea of what could be wrong with it please let me know.
    thanks franky.


  2. #2

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Montgomery, AL
    Posts
    257
    +1
    1

    VTS

    Franky,
    I had the same problem with mine, I don't know if yours has the same problem or not but mine had water in it. Look under the seat and take the cover off the VTS if it has water in the inside if the housing that will be your problem. The plastic clamps were loose on the boot that goes over the shaft on the outside of the hull in the pump tunnel. I cleaned every thing up and replaced the clamps with stainless hose clamps and that fixed the problem.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Wierd Starter relay problem....NEED HELP???
    By jitees in forum 4-Tec Performance
    Replies: 18
    Last Post: 03-20-2010, 06:19 PM
  2. 2003 polaris MSX 140 problem - need help
    By orrjoe in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 08-25-2007, 01:41 PM
  3. New parts-New Problems-need help
    By HoopsRXT in forum 4-Tec Performance
    Replies: 7
    Last Post: 08-11-2007, 04:44 PM
  4. GP1300R problem: need help!
    By Mr Bill in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 16
    Last Post: 07-23-2007, 06:58 PM
  5. Seadoo GTX problem Need help!
    By DeeGee in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 06-17-2006, 11:34 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •