Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 25
  1. #1

    What`s up with the forum???

    When I click on to go to the home page, I get a Template error thing, and it says that this doesn`t exsist! what`s up with that?...PR...
    Did something change?


  2. #2
    Site Admin MikeTrin's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Overland Park, ks
    Posts
    4,186
    +1
    48
    what's the link you are trying to go to?

    I am in the middle of an upgrade so some things might not be working yet and I really noticed that quotes aren't always working either.

  3. #3
    Site Admin MikeTrin's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Overland Park, ks
    Posts
    4,186
    +1
    48
    ok well i think i know where you were linking to: greenhulk.net/forum/portal.php

    the bad news, the portal is offically gone but I have made it so that if you still have that link the site works. sorry to anyone that was hooked on the portal. It's just too much work keeping that modification up to date.

  4. #4
    [quote = "miketrin"]what's the link you are trying to go to?

    I am in the middle of an upgrade so some things might not be working yet and I really noticed that quotes aren't always working either.[/quote]

    In my favorites, this site is labeled: 4TecPerformance with the url being
    www.greenhulk.net/forum/portal.php and the screen that appears has an error message that this doesn`t exsist, only half of the page shows up, but if I click on the word forum, it comes back to normal, make an sense?...PR...

    the thingfy that lights up green when people are online is gone too!

  5. #5
    HOSS's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kenner, LA
    Posts
    4,700
    +1
    21
    I worked for VW...its all clear to me now.

  6. #6
    What is the official web address of this site, so I can change it?...

  7. #7
    Site Admin MikeTrin's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Overland Park, ks
    Posts
    4,186
    +1
    48
    Quote Originally Posted by Pale Rider
    What is the official web address of this site, so I can change it?...
    http://greenhulk.net/forum

    I'll have most of those features back, right now i have to figure out why quotes aren't working. argh.

  8. #8
    Thanks Mike, I just changed it...PR...

  9. #9
    Site Admin MikeTrin's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Overland Park, ks
    Posts
    4,186
    +1
    48
    Quote Originally Posted by Pale Rider
    Thanks Mike, I just changed it...PR...
    if you are still here, try to quote me in a reply again. I think it's fixed... maybe.

  10. #10
    Quote Originally Posted by miketrin
    Quote Originally Posted by Pale Rider
    Thanks Mike, I just changed it...PR...
    if you are still here, try to quote me in a reply again. I think it's fixed... maybe.

    Here ya go!...PR...

Page 1 of 3 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. What's up with the new names for the Yami forums?
    By mjh3ides in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 08-23-2010, 11:09 AM
  2. what to do with the gti-se
    By KTMracerx009 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 11
    Last Post: 08-19-2008, 08:32 AM
  3. What about towing with the cover on?
    By turbodave in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 28
    Last Post: 06-03-2008, 09:52 AM
  4. For those running 4" intake. What to do with the breather
    By Hecyan in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 07-28-2006, 07:44 PM
  5. What is it with the stock Solas 15/20R and the RR ECU?
    By Jarrett in forum 4-Tec Performance
    Replies: 14
    Last Post: 04-24-2006, 03:37 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •