Results 1 to 4 of 4

Thread: HELP! error 63

  1. #1
    African-American
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Cape Town, South Africa
    Posts
    2,226
    +1
    88

    HELP! error 63

    Today I tried to start my 2003 GP1300R, the ski tries to swing, but there doesnt seem to be any spart. (so it wont run)

    The following apears about 3-5 seconds after i press the button to start the ski. (while im trying)

    error 65 = water temp sensor. (im assuming its the sensor thats at the back of the pipe , where it meats the waterbox).

    I conncted my multimeter to the sensor and it seems to have a break in it (no ressitance shows).

    Is there a way i can bypass this sensor with a resistor.. if so what value would u recommend ? so i can get my ski running.... will it be safe to ride it for a weekend, with the resistor ?


    If anyone has a spare sensor lying around, please can u pm me.

    Thanks


  2. #2
    Happily Self-Employed WFO's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Houston, Texas
    Posts
    12,801
    +1
    450
    10K ohm

  3. #3
    African-American
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Cape Town, South Africa
    Posts
    2,226
    +1
    88
    sorry forgot the pic.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	error.jpg 
Views:	40 
Size:	22.7 KB 
ID:	62256  

  4. #4
    African-American
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Cape Town, South Africa
    Posts
    2,226
    +1
    88
    the 10kOhm resistor trick did the job as a temporary., thanks WFO


    I want to thank ltd-187 for sending me a sensor !! thanks buddy !!
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	IMG_0455.JPG 
Views:	39 
Size:	25.5 KB 
ID:	64599  

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Help! Error code 1661 on my RXPX
    By seadoojosh in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 03-16-2014, 10:46 PM
  2. Help! Error code 13 on 2003 gp1300r
    By Kal2539 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 4
    Last Post: 05-31-2013, 04:59 PM
  3. help error code for rxpx 2012
    By eissa in forum 4-Tec Performance
    Replies: 9
    Last Post: 06-28-2012, 07:17 PM
  4. Help - Error code F1 Pree on a 08 Ultra LX
    By cgustafs in forum Kawasaki How To & FAQs
    Replies: 3
    Last Post: 08-09-2011, 05:52 AM
  5. Can someone help, error posting pictures
    By yellow4 in forum Open Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 06-16-2007, 12:18 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •