Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    fabrication guru rapidacceleration's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Lake Travis austin, TX
    Posts
    1,156
    +1
    2

    chasing electrical gobblins-- plug 1 all messed up

    well the last few times out it would just die and the dash blank out- start wiggling stuff and it comes back. finally found it (i think) plug 1 at the mpem full of water and all the conectors are ruined. so i ordered all new conectors for the plug. yup 3 biggins and 25 little ones. they won't be here till next week so i cleaned the ones in there now with sandpapper one by one. (3 hours and a 12 pack later) im headding to the lake for a test ride now, hopefully she will make it threw the day


  2. #2
    Site Admin Green Hulk's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Morgan City, LA
    Posts
    34,976
    +1
    1,895
    good luck with it Daniel. Hope all goes well.

  3. #3
    Yeah, hope things work out for ya Daniel!...PR...

  4. #4
    fabrication guru rapidacceleration's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Lake Travis austin, TX
    Posts
    1,156
    +1
    2
    well 60 miles mostly in chop and no problem today. the problem was definatly in the mpem plug 1. im still plainning on replacing the pins next week. over all it was a gooood day.

    seriously smoked 2 ultra150's that were talking trash. big surprise to them when i pegged 74.1 in light chop full of gas for miles.

    oh and a few yamaha gp's too.

  5. #5
    Got Boost? psycho rxp's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Port St. Lucie, FL
    Posts
    5,422
    +1
    176
    Daniel, I had the same problem with mine, every time I hit a wave, or trimmed up it would die. Iwould wiggle that plug, and off I went, but it ended up having a broken pin inside the MPEM I got it warrantied luckily. Hope yours is an easy fix.

    Jason

  6. #6
    Quote Originally Posted by rapidacceleration
    well 60 miles mostly in chop and no problem today. the problem was definatly in the mpem plug 1. im still plainning on replacing the pins next week. over all it was a gooood day.

    seriously smoked 2 ultra150's that were talking trash. big surprise to them when i pegged 74.1 in light chop full of gas for miles.

    oh and a few yamaha gp's too.
    surprise surprise ...PR...
    good work Daniel...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ~ All About Spark Plugs ~
    By RX951 in forum Yamaha How To & FAQs
    Replies: 19
    Last Post: 08-20-2013, 02:46 PM
  2. 2012 RXP-X All Messed Up
    By MrElussive in forum 4-Tec Performance
    Replies: 51
    Last Post: 07-21-2013, 10:07 AM
  3. WTB - Parts WTB: Complete electrical box or all wiring for a 01 Stx 900
    By gopats in forum Kawasaki Classifieds
    Replies: 7
    Last Post: 06-20-2012, 11:33 PM
  4. ~ All About Spark Plugs ~
    By RX951 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 1
    Last Post: 07-10-2006, 06:05 PM
  5. removing pins from electrical plugs?
    By Lurker in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 02-10-2006, 01:54 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •