Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Rudy Jr. RudyJ's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Houma, Louisiana
    Posts
    227

    Need Help Fellas!

    I put my ski in da water bout 30 minutes ago backed off the trailer and tried to go but she just cavitates!
    WTF Could be the problem?

    It's an 07 215 RXP


  2. #2
    Rudy Jr. RudyJ's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Houma, Louisiana
    Posts
    227
    C'mon somebody post something.

  3. #3

    Join Date
    May 2007
    Location
    Middleburg,FL
    Posts
    359
    +1
    1
    Did you suck up any trash in the intake grate(beached the ski recently)? You may you damaged the impeller pump wear ring (plastic material). Or check to see if their is anything wrapped around the drive shaft. But more than likely it is the first suggestion.

  4. #4
    race24x's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Fayette, Maine
    Posts
    1,005
    Yah it sounds like you got some stuff sucked up in the pum-p

  5. #5
    Rudy Jr. RudyJ's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Houma, Louisiana
    Posts
    227
    Hey thax..I Got It..Had a safety glass lens in the pump!
    Went Ride She Runs Alright!

  6. #6
    cbrich's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Around Lake Travis
    Posts
    1,374
    +1
    1
    Quote Originally Posted by RudyJ View Post
    Hey thax..I Got It..Had a safety glass lens in the pump!
    Went Ride She Runs Alright!

    WTF safety glass lens, you should not be sticking you head in the pump area with the engine running, safety glasses will not help.

  7. #7
    Prohibido usuario
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Jerry's guest bedroom
    Posts
    3,469
    +1
    2
    Quote Originally Posted by cbrich View Post
    WTF safety glass lens, you should not be sticking you head in the pump area with the engine running, safety glasses will not help.
    +1, how did that get there?

  8. #8
    Rudy Jr. RudyJ's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Houma, Louisiana
    Posts
    227
    Quote Originally Posted by NCHeel View Post
    +1, how did that get there?
    I guesse it was sucked in at the launch when I tryed backing away from it!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. new 05 RXT NEED HELP
    By RXPNJ in forum 4-Tec Performance
    Replies: 12
    Last Post: 07-03-2009, 12:16 PM
  2. NEED HELP URGENT(HULK) RXP DOWN
    By macattack in forum 4-Tec Performance
    Replies: 28
    Last Post: 11-22-2005, 02:39 PM
  3. My 2 RXP's need HELP!
    By Tube Master in forum 4-Tec Performance
    Replies: 21
    Last Post: 07-19-2005, 09:44 PM
  4. I need help remove stock intercooler
    By orc in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 05-13-2005, 04:08 PM
  5. NEED HELP!!!!!
    By MartyRXP in forum 4-Tec Performance
    Replies: 11
    Last Post: 05-10-2005, 08:15 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •