Results 1 to 2 of 2

Thread: help ?

  1. #1
    gotpurp305's Avatar
    Join Date
    Feb 2006

    help ?

    After some water ingestion on my rxp i followed all the steps on the "how-to". When i went out today to test, it ran fine for about 5 minutes but then it began to bog down randomly to the point where idle was 600-800 rpm's before it shut itself off and WOT was around 5500 rpm's. the rxp on the way back to the marina would randomly work fine for some seconds but then go back to being slow and acting up.

    i'm hoping it might be too much oil since my dad did the last oil change

    but i have no idea if these are symptoms of putting too much oil

  2. #2
    Dont judge me...
    Join Date
    Jul 2006
    Spark plugs or coils maybe.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 05-18-2005, 07:49 AM
  2. RXP Handling !! Anyone help please
    By rxp_boy in forum 4-Tec Performance
    Replies: 8
    Last Post: 05-17-2005, 02:33 PM
  3. help!!!
    By jonstephens in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 05-16-2005, 10:47 AM
  4. I need help remove stock intercooler
    By orc in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 05-13-2005, 04:08 PM
  5. NEED HELP!!!!!
    By MartyRXP in forum 4-Tec Performance
    Replies: 11
    Last Post: 05-10-2005, 08:15 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts