Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    1994 Kawasaki 750 xi no spark

    Can anyone help I have a 94 750 xi stock that does not appear to be getting any spark. Replaced battery and it is showing over 12 volts strong. Engine turns over but when I ground a spark plug I see no spark. I check the fuse it is good (only found one). Any help or suggestions is much appreciated.


  2. #2
    axgrider73's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    2,059
    Try removing the sparkplug boots and trimming a 1/4 inch off the plug wires and replacing the boots.

    Have you tested the coils, cdi, or stator yet?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 1994 Kawasaki 750 xi ss
    By Stranded94ss750xi in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 39
    Last Post: 07-21-2015, 05:00 PM
  2. 1994 Kawasaki 750 ss xi trim fuse
    By spray&Splash2011 in forum Kawasaki Open Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 06-09-2011, 05:55 PM
  3. slt 750 1995 no spark
    By sinclair in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 06-24-2008, 05:46 PM
  4. 1994 Sl 750 Regulator and spark
    By Playtime in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 06-16-2007, 12:40 AM
  5. 750 slt no spark ran fine how to check ign
    By hydro in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 05-15-2007, 10:09 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •