Results 1 to 8 of 8
  1. #1

    Join Date
    May 2006
    Location
    Miami, FL
    Posts
    42

    Rotex Racing ECU instalation problem

    Hey, I finally installed the RR ECU and my ski shows 340 hours when in reality i only have 75. Does anybody have a solution for this problem?

    Thank you


  2. #2
    Site Admin Green Hulk's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Morgan City, LA
    Posts
    34,995
    +1
    1,903
    Was it a used ECU?

  3. #3

    Join Date
    May 2006
    Location
    Miami, FL
    Posts
    42
    Its brand new according to you..... I bought it off your site Jerry...lol

    Let me know

    Thanks for the quick reply

  4. #4
    EZ Dock of Long Island Shibby1485's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Long Island, NY
    Posts
    9,466
    +1
    3
    just tell everyone you have an RXP with 340 hours of hard modded useage... that ought to impress everyone, lol

    weird tho huh?

  5. #5
    Site Admin Green Hulk's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Morgan City, LA
    Posts
    34,995
    +1
    1,903
    LOL! didn't realize that was you Mike. I just sent you an email and carbon copied Mark Underwood on it.

  6. #6
    Gotta love this sport! 05Limited's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Stockton, CA
    Posts
    2,678
    +1
    3
    Funny... today I was flipping through my display gathering parameters from my latest mods and noticed I had .1 hrs on it... it switched to .2 hrs right before my eyes... must be the RR ECU!

    Anyone want to buy a really fast '05 Limited with only .2 hrs?... never mind, you'll have to pry it from my cold, numb, thumb-throttled hands

  7. #7
    EZ Dock of Long Island Shibby1485's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Long Island, NY
    Posts
    9,466
    +1
    3
    Quote Originally Posted by 05Limited
    thumb-throttled hands
    Still no finger throttle??

  8. #8

    Join Date
    May 2006
    Location
    Miami, FL
    Posts
    42
    I appreciate all the replys. I firgured it was the ECU. Im waiting on a reply from Jerry on this issue.

    Thanks again everyone

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. rotex racing ecu
    By stevorxp007 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 7
    Last Post: 07-16-2010, 03:23 PM
  2. Seadoo Centre ECU install problem
    By repsol in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 05-18-2009, 09:08 AM
  3. Rotax Racing ECU install
    By repsol in forum 4-Tec Performance
    Replies: 0
    Last Post: 02-11-2008, 08:22 AM
  4. HELP Rotex Racing IC installation
    By BlackHawk in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 11-10-2006, 09:32 AM
  5. Installing racing ECU on 06 and up 4-Tec's
    By Green Hulk in forum 4-Tec Performance
    Replies: 1
    Last Post: 04-16-2006, 11:15 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •