Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 33
  1. #1

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Ann Arbor, MI
    Posts
    1,439

    Everyones ripping Skat...who hasnt had problems?

    Just wondering...I see alot of bad skat pump posts...who has had good skat triple bearing results? thanks


  2. #2
    Moderator two2curupt's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    2,982
    +1
    41
    99% of the ppl...

  3. #3

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Ann Arbor, MI
    Posts
    1,439
    HAHA...thats what I figured...

  4. #4
    EZ Dock of Long Island Shibby1485's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Long Island, NY
    Posts
    9,466
    +1
    3
    makes me happy i didn't go that route over the winter!!! i'm more inclined to get a motor mount now more than anything.

  5. #5
    Water4fire's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    New Braunfels TX.
    Posts
    9,367
    +1
    623
    Quote Originally Posted by Shibby1485
    makes me happy i didn't go that route over the winter!!! i'm more inclined to get a motor mount now more than anything.
    Im with that idea Steve....

    Funny how my XPL mag pump did the same thing...

    Anyone know why???

    .

  6. #6
    Moderator two2curupt's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    2,982
    +1
    41
    I dont know but I can tell you wear rings have been the BANE of my existance over the past 3 years!!! The first few I was able to get on warrenty....I must have spent 500 bucks on DAM wear rings!!!...

  7. #7

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Ann Arbor, MI
    Posts
    1,439
    guys please dont start ripping Skat in this post...this post is directed for the people who havent had problems to post...thanks...

  8. #8
    Legend in my own mind Sirhc7897's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Lake Butler, FL.
    Posts
    1,143
    I think couple the Skat pump mods with the Rotax motor mount and you've got a rock solid driveline setup that will give very few, if any problems...

    I'm seeing drastically reduced wear on my standard wear ring with the addition of the RR motor mount (got 10+ hours on it now and previously the wear ring would have probably needed flipping at this point whereas I currently have maybe a 1/4 of the wear through this period as I did have pre RR mount).

    I don't see how you can go wrong with the pairing but if I had only one to choose it would certainly be the RR mount first and follow it up later with the Skat pump work...

  9. #9
    David 1 FAST VE's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Southaven, MS
    Posts
    1,958
    +1
    1
    These pumps are probably like the clutches, but on a smaller scale.

    I bet they have problems like 1 out of 25 it was just my luck to be the 1.

    I have used their stuff for years and I know that problems arise.

    It will get fixed

  10. #10
    EZ Dock of Long Island Shibby1485's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Long Island, NY
    Posts
    9,466
    +1
    3
    Quote Originally Posted by Totallyblown
    guys please dont start ripping Skat in this post...this post is directed for the people who havent had problems to post...thanks...
    ur the one start started a thread about a topic that already exists multiple times under different titles which wasn't entirely necessary to begin with.... not only that, ur the one that posted in ur title who HASNT had problems, implying everyone has problems and the product sucks... it's the mood and tone of the thread, u can't help what people gotta say about it

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Look who I had luch with today....
    By Lvnspeed in forum Open Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 02-25-2010, 08:38 AM
  2. Who has had pistons fail and why.
    By mwillis in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 05-05-2009, 08:14 PM
  3. Has anybody had problems with pump bolts coming loose?
    By MPower in forum 4-Tec Performance
    Replies: 19
    Last Post: 02-22-2009, 01:21 PM
  4. Has anyone had problems running PV's on an EFI GPR?
    By mjh3ides in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 0
    Last Post: 06-30-2008, 03:26 AM
  5. Who has had warranty work done under B.E.S.T. extended policy???
    By MVR 155 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 06-03-2008, 09:53 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •