Results 1 to 3 of 3

Thread: loose ground

  1. #1

    loose ground

    hi there my ground is loose and corroded on the battery... can i take a number 8awg electrical wire and make a splice, or do i have to buy a new cable..

  2. #2
    Happily Self-Employed WFO's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Houston, Texas
    If you have enough room, just cut the bad part off the cable and put a new end on it.

  3. #3
    yep just cut the connector off and crimp a new one on there

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. loosing 1/2 quart of oil every 3 hours
    By RXPNJ in forum 4-Tec Performance
    Replies: 1
    Last Post: 09-28-2005, 04:36 PM
  2. loosing control with RXP
    By mrracing in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 09-17-2005, 12:26 AM
  3. Set Button came off and loosing take off speed!
    By Compwhiz82 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 1
    Last Post: 08-11-2005, 02:03 PM
  4. Overwear or K&N pre-filters loose water resistance
    By Kinchyle in forum 4-Tec Performance
    Replies: 0
    Last Post: 07-24-2005, 10:27 PM
  5. A little OT: why do my tie-downs keep coming loose?
    By ToeSurf in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 07-01-2005, 11:40 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts