Results 1 to 7 of 7
  1. #1

    '95 Polaris SLT750 MFD Gauge Not Working

    I have a '95 Polaris SLT 750 and I was working on it a little bit today and have been searching around the forums for an answer but I cant seem to find one yet..but anyways I pulled the battery and put it back in later and then the display stopped working. For the past week or so it had been saying Low PR on the display..so I'm not sure if it is because my battery is low or what..since the jet ski will still start up fine..I tried to see if there is a fuse for it but I cant seem to find it so if someone knows where the fuse is for it or if they know what is wrong please help me out

    Thanks
    Last edited by cubsfan2516; 04-21-2008 at 08:58 PM.


  2. #2
    rob2337's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Montréal, Québec Canada
    Posts
    447
    The fuse is in the electrical box which is located on the battery.

  3. #3
    thanks for the help..i've already opened the electrical box but have only found one glass fuse and it seems fine..not sure if there are any other fuses to check?

  4. #4
    Click avatar for tech links/info, donation request K447's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    near Toronto, Canada
    Posts
    36,587
    +1
    1,272
    Quote Originally Posted by cubsfan2516 View Post
    ...I've already opened the electrical box but have only found one glass fuse and it seems fine..not sure if there are any other fuses to check?
    Did you check the fuse with a meter?
    Sometimes they can look OK, but still be bad.

    If you need to replace it, do NOT put in a higher AMP fuse, put in one the same as the factory original (0.25 or 0.5 AMP, I think).

  5. #5
    She likes the bike. But the ski gets her wet!!!! xlint89's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Cleveland OH
    Posts
    17,329
    +1
    31
    1/4 amp fuse. Can be had at Radio Shack.

  6. #6
    Stuck on the beach? No problem! mrvb1969's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Albuquerque, NM
    Posts
    33
    Listen to these guys, I learned the hard way. MFD is very sensitive to jumping the battery, repeated removal/sparking of postive battery terminal. Thought my fuse looked good until I checked it with an ohmmeter. Found out it was bad, replaced it with 5 amp fuse becuase it was all I had, hooked the battery back up, sparked, haven't had an MFD ever since!!

  7. #7
    thanks i will go and get a 1/4 amp fuse tomorrow..got the ski running good today tho so no low power issues anymore..but the speedo and gas/oil gauges are starting to appear lighter..

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 8
    Last Post: 10-03-2011, 11:50 PM
  2. 1996 Polaris 700 SL - Fuel Gauge and Trim Gauge not working
    By thecompletist in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 0
    Last Post: 08-01-2011, 11:46 AM
  3. I have a 99 slh 700 the mfd is not working properly
    By gvnitup in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 07-03-2007, 08:07 AM
  4. Fuel gauge not working?
    By mboley in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 04-25-2007, 09:23 PM
  5. gas gauge not working
    By great lakes gpr 1200 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 05-31-2006, 08:17 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •