Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 18

Thread: 10psi Only

  1. #1
    kaloo's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    UAE
    Posts
    41

    10psi Only

    befor it was les than 10psi
    i cheked belt + I C and now 10 psi


  2. #2
    Formerly Ultra250 TN Aquaholic6801's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Old Hickory,Tn
    Posts
    5,446
    +1
    650
    Block off the BOV see if it picks up boost, if it does then you know the stock one is leaking

  3. #3
    www.eastcoastpwc.net Scott's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    NJ
    Posts
    7,992
    +1
    455
    Quote Originally Posted by Ultra250 Tn View Post
    Block off the BOV see if it picks up boost, if it does then you know the stock one is leaking
    Harry,
    In his signature, it says he has the BOV blocked. Unless I'm reading it in correctly.

  4. #4
    Formerly Ultra250 TN Aquaholic6801's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Old Hickory,Tn
    Posts
    5,446
    +1
    650

  5. #5
    www.eastcoastpwc.net Scott's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    NJ
    Posts
    7,992
    +1
    455
    Quote Originally Posted by Ultra250 Tn View Post
    That would be my guess too. Then noticed his sig

    Scott

  6. #6
    kaloo's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    UAE
    Posts
    41
    Quote Originally Posted by BluUltra250x View Post
    Harry,
    In his signature, it says he has the BOV blocked. Unless I'm reading it in correctly.
    yes i block it , did you think the baypass is leaking???

  7. #7
    SE TX Rider's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Beaumont, TX
    Posts
    274
    i only get about 10 psi too. i have 7 hours on mine. no mods. is this normal/average?

  8. #8
    Formerly Ultra250 TN Aquaholic6801's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Old Hickory,Tn
    Posts
    5,446
    +1
    650
    Stock it should be 11.4

  9. #9
    SE TX Rider's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Beaumont, TX
    Posts
    274
    Quote Originally Posted by Ultra250 Tn View Post
    Stock it should be 11.4
    Okay, that makes me feel a lil' better. What about RPM's? I usually fluctuate from 7680 to 7750 at WOT.

  10. #10
    Formerly Ultra250 TN Aquaholic6801's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Old Hickory,Tn
    Posts
    5,446
    +1
    650
    Quote Originally Posted by SE TX Rider View Post
    Okay, that makes me feel a lil' better. What about RPM's? I usually fluctuate from 7680 to 7750 at WOT.
    you have been running 70 mph on GPS and only turning 7750 RPMs?

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. only 10psi on ultra 2009 ultra260x HELP!
    By drift in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 31
    Last Post: 05-01-2011, 11:36 PM
  2. 2rude only 10psi?????
    By BIGWORM in forum 4-Tec Performance
    Replies: 10
    Last Post: 05-25-2009, 07:51 PM
  3. Limited run of STX15 R SC, 240, current hull, USA only
    By 11 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 08-23-2005, 09:50 PM
  4. Water filled in the hull, RXP only 10hrs...
    By omelfata in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 08-15-2005, 02:39 PM
  5. why "only" 69.22 MPH?
    By Ed in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 05-29-2005, 11:00 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •