Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    David 1 FAST VE's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Southaven, MS
    Posts
    1,958
    +1
    1

    My Mudbug Sob Story

    Well the first day the ski ran great, pulled to 8100 and GPS'd at 72.5 which is where I was before the wear ring problem.
    Then tword the end of the day it lost some of its pull and took 5-6 seconds to get to 8100.
    It did this for about an hour and then got to the point that the rpm's were falling off.
    Started @ 7950} 7900} 7600} and kept going to the point it was around 7200 and not running right at all.

    Fearing the clutch was fixing to let loose I put it on the trailer.So anyone have any other ideas. I was at the lake the weekend before and it pulled 8100. I flushed the coolant and changed oil before the Bug but it ran fine when I got there.

    I did find last night that I lost a skeg.
    I do not think it could casue these problems but needs fixed I know.

    So you figure the clutch is gone???
    I am going to get it pulled out tonight as I have Les's washers just sitting there



  2. #2
    Moderator Franko's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Dallas, Texas
    Posts
    3,829
    +1
    2
    Sounds like your clutch is slipping. Good time to install the metal washers.

    BTW, sorry I didn't get a chance to meet you. I asked someone if you made it, but he didn't know. I'll catch up with you next year.

  3. #3
    David 1 FAST VE's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Southaven, MS
    Posts
    1,958
    +1
    1
    I wish I had meet up with a lot of you guys!
    Hey they are talking about something later this year

  4. #4
    buddydoo's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    houma
    Posts
    958
    +1
    9
    Hey 1 FAST,I was sure glad to meet you and your wife and hope you had a real good time at the MB.Hope it work's out with the problems your having,good luck.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Remember my MudBug video from last year?
    By DrivingZiggy in forum Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 05-10-2015, 10:10 AM
  2. My 2004 RXP story.
    By canuck in forum 4-Tec Performance
    Replies: 13
    Last Post: 11-23-2013, 03:27 PM
  3. My MudBug 2008 that I almost gave up on.
    By YudLuz2 in forum Mudbug Nationals PWC.Life Rally
    Replies: 10
    Last Post: 06-20-2008, 07:15 PM
  4. My MudBug 2008 REQUEST....
    By Danny in forum Mudbug Nationals PWC.Life Rally
    Replies: 19
    Last Post: 06-18-2008, 11:23 PM
  5. My Mudbug Shirt
    By JFizzleJR in forum Mudbug Nationals PWC.Life Rally
    Replies: 0
    Last Post: 06-14-2008, 09:44 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •