Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    ccassone's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Branford, Connecticut

    My xp runs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Finally!!!!!!!!

    Ok boys! I got a new dc-cdi box in the mail and slapped it in there and bam. Starts right up! I am so relieved guys!!!!!! I love the sound of that 800!

    There is only one thing. I have an exhaust leak between the pipe and the stinger at that clamping coupler. Is there a certain way that clamp should face? I put it on there and it clamped it up and it just leaks. I'll try to put it back on a different way.

    Let me know what you guys think I should do. Thanks, Charlie

  2. #2
    Glad to hear your ski runs Charlie! ...PR...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Finally got a couple of runs out of my PX with new mods.....
    By LooseBoltsRob in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 10-08-2010, 03:26 PM
  2. Finally Got 785 Running And Rode It A Few Final Questions
    By mccann316 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 06-07-2010, 10:24 PM
  3. GP1200R finally runs excellent
    By Forest in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 12
    Last Post: 03-16-2009, 10:22 AM
  4. Finally running 90+ ! ! !
    By GeoRXT in forum Open Discussion
    Replies: 22
    Last Post: 06-09-2008, 02:44 PM
  5. Finally running 90+ ! ! !
    By GeoRXT in forum 4-Tec Performance
    Replies: 1
    Last Post: 06-05-2008, 09:26 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts