Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    dreww's Avatar
    Join Date
    May 2007

    rough running until warmup

    The last two times I took my skis out, the 15f seems to run kinda rough. Did it a little worse this weekend. But the problem seems to go away after the ski warms up and I "run out the gremlins".

    What is the most likely culprit? Its got about 65hrs on it, so could it be a fouled plug?

  2. #2
    Formerly Ultra250 TN Aquaholic6801's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Old Hickory,Tn
    That would be the first thing to check............

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 780 rough running
    By hardcore_waver in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 11
    Last Post: 07-09-2009, 08:28 PM
  2. 1200 DI Rough running cold
    By ryand in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 10-22-2008, 10:41 AM
  3. 07 160 HO rough running/missing
    By Orrible in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 2
    Last Post: 03-17-2008, 06:12 PM
  4. 2001 gtx rough running any ideas?
    By baba850r in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 5
    Last Post: 02-18-2008, 11:21 AM
  5. VX 110 Rough running
    By Bernie in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 12-21-2007, 09:25 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts