Results 1 to 9 of 9

Thread: Rxp runs SLOW!

  1. #1

    Join Date
    May 2008
    Location
    Grand Cayman
    Posts
    8

    Rxp runs SLOW!

    I just bought a new 07 Rxp and it now has 50 hours, i broke it in good and sometimes hit a little over 5000 rpms. It does 60 flat at 6300 rpm and I've gotten it to 61 at the most. WTF is wrong with the thing!!?!?!?! I read up and some ppl have had some of the same problems and they said it was the clutch washers. Some help plz?


  2. #2

  3. #3

  4. #4

    Join Date
    May 2008
    Location
    Grand Cayman
    Posts
    8
    It looks like it may be the clutch washers, I have been running it like this since i first bought it so I hope its not to late to fix

  5. #5
    captain obvious Lurker's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Visalia, Ca
    Posts
    2,316
    was it always this slow?

  6. #6
    Alex The Godfather's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    NC
    Posts
    945
    is this a 215hp?

  7. #7
    Get Wet Crew!
    Join Date
    May 2007
    Location
    Miami
    Posts
    6
    im in the same situation... my first engine blew, now im on my second with no help from warranty and now im only doing bout 45 with 6300 rpm... im getting REALLY tired with Seadoo... and da bad thing is im still making payments on somethig that giving me a headache..

  8. #8
    Alex The Godfather's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    NC
    Posts
    945
    it happended with my friends red 07 rxp and it was the Shotty ceramic washers and he got them replaced and it basically fixed it..

    it still goes a lil slower than b4 though. i think now it does about 65-66mph

    thats better than the 50 he was getting when they blew though

  9. #9
    Prohibido usuario
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Jerry's guest bedroom
    Posts
    3,469
    +1
    2
    It is called Ceramic Supercharger Clutch Washer Failure Syndrome.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Need help RXP running slow
    By enemozo in forum 4-Tec Performance
    Replies: 0
    Last Post: 08-15-2010, 10:04 PM
  2. Replies: 8
    Last Post: 11-21-2008, 10:11 AM
  3. 96 SL900 only starts when feathering throttle and runs slow
    By turk0004 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 50
    Last Post: 10-11-2007, 07:55 PM
  4. Help 04 RXP is slow!
    By Matth3wJL in forum 4-Tec Performance
    Replies: 21
    Last Post: 09-06-2006, 09:41 AM
  5. rxp running warm
    By godfather in forum 4-Tec Performance
    Replies: 7
    Last Post: 11-28-2005, 11:45 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •