Results 1 to 5 of 5

Thread: Problems!! :(

  1. #1
    Seadoo "G"
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Texas.
    Posts
    27

    Problems!! :(

    I have a 2001 XP, jus put a brand new battery in it, and new plugs, itll try to crank, but it sounds like something in the motor isnt catching or firing... i know its got some bad gas in it, i also need ideas how to get it out!! i tried a lil while ago but couldnt get it to suck out! any help, input would be greatly appreciated!!!


  2. #2
    96XPSS's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Warner Robins, GA Home of the 2007 All-Star Little League World Champions!
    Posts
    4,361
    Pop the hood. Remove the white tray. Tilt the front of the ski down so all the fuel is at the front. Fish the hose down the filler neck so you can see it against the inside of the tank, and get it to the bottom. The other end of the hose needs to be LOWER than the one in the tank to siphon.

    Siphon away...

  3. #3
    Haha...that's certainly one way 96XPSS Another extremely easy way to get that fuel out would be to use a drill pump. They're very basic little pumps, cost about 20 bucks and you just add the lengths of hose you need. Tighten the drill chuck onto the pump shaft and drill away. The only downfall is you have to keep drilling, gravity won't keep the flow but you save yourself from sampling the quality of the fuel first hand lol

  4. #4
    96XPSS's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Warner Robins, GA Home of the 2007 All-Star Little League World Champions!
    Posts
    4,361
    He he. Yes, a pump works good too.

    Also running the whole hose inside the tank and keeping your thumb over the end when pulling out prevents sampling too...

  5. #5
    steach's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Rock Tavern, NY
    Posts
    3,174
    +1
    174
    Quote Originally Posted by 96XPSS View Post
    keeping your thumb over the end when pulling out prevents sampling too...
    This is not recommended by Planned Parenthood.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Troubleshooting the Rotax Racing Stage I kit (was problems)
    By Jarrett in forum 4-Tec Performance
    Replies: 104
    Last Post: 10-22-2005, 08:12 PM
  2. riva stage 1 kit problems
    By macattack in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 06-28-2005, 05:08 PM
  3. Found my Problem with My RXP after Service.
    By Water4fire in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 06-20-2005, 03:12 PM
  4. Mysterious problem on my RXP
    By Jeff C in forum 4-Tec Performance
    Replies: 8
    Last Post: 06-13-2005, 10:08 AM
  5. 04 RXP Starting problem/question...
    By BLOWNRXP in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 06-01-2005, 10:14 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •