Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    natris 785p's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    huber heights ohio soon near New Port Richie Florida
    Posts
    183

    01 gtxdi loosing speed

    our 01 gtx di is loosing power(speed)about 5mph from last year.really did not notice till after Mud Bug she pulled my Yamaha for a hour back to the ramp(out of gas) but, it seemed to be real hard for it to pull. last year I pulled a boat for about 10 min. any ideas also wanting to mod any ideas?????????


  2. #2
    Happily Self-Employed WFO's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Houston, Texas
    Posts
    12,801
    +1
    450
    Ck the compression on that pig Nate. How many hrs? Original motor ?

  3. #3
    natris 785p's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    huber heights ohio soon near New Port Richie Florida
    Posts
    183
    100 hrs found the prob
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	jun22147_399.jpg 
Views:	53 
Size:	752.4 KB 
ID:	4338   Click image for larger version. 

Name:	jun22146_106.jpg 
Views:	47 
Size:	576.4 KB 
ID:	4339  

  4. #4
    natris 785p's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    huber heights ohio soon near New Port Richie Florida
    Posts
    183
    in the process broke off 2 intake bolts in hull
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	jun22149_104.jpg 
Views:	52 
Size:	585.6 KB 
ID:	4340   Click image for larger version. 

Name:	jun22148_175.jpg 
Views:	48 
Size:	636.0 KB 
ID:	4341  

  5. #5
    Did you just replace the wear ring, or did you also change the prop. i've noticed the several dings in the blades.

    I just pulled my 01 GTX's pump and have a similar looking pump. Anyone have suggestions at to good replacement props? Should I just keep stock, or use aftermarket? I do occationally pull tubes / wakeboards and not looking for a top speed increase.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Need help with rxp x 260 loosing speed
    By steffi69 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 19
    Last Post: 01-02-2016, 06:25 PM
  2. 01 Seadoo GTi speed help.
    By leejax01 in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 2
    Last Post: 04-30-2012, 08:37 PM
  3. 00-01 GTXDI SC 4-Tech conversion
    By DooSPX in forum Conversion PWC Performance Skis
    Replies: 9
    Last Post: 01-31-2012, 01:33 PM
  4. loosing speed
    By philip_gp1200r in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 7
    Last Post: 05-04-2006, 09:21 AM
  5. Set Button came off and loosing take off speed!
    By Compwhiz82 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 1
    Last Post: 08-11-2005, 02:03 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •