Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1

    04 GTI not doing anything

    we rode it for a little while, about 30min. It ran good the whole time no signs of anything wrong, then came back in to take a break. About another 30min later, went to go ride again, put the key in, no beeps, no nothing. So we figured battery was dead, charged battery, charger said it was good, checked connections, still nothing. Checked fuses all looked good replaced a few, still nothing. It isnt doin a damn thing, still no beeps or anything, anyone might know whats up?


  2. #2
    need help lol i dunno what to do next so im bumpin this thread

  3. #3

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Milwaukee, Wisconsin, United States
    Posts
    773
    +1
    1
    try a different key? Make sure it is the right one. Does it Beep at you?

  4. #4

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Milwaukee, Wisconsin, United States
    Posts
    773
    +1
    1
    Use the spare or learning Key. if you don't have a spare you need to get one. Is the post damaged?

  5. #5
    post is not damaged, both keys = no beeps

  6. #6
    SplishSplash's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Belle River Ont Canada
    Posts
    1,181
    +1
    98
    You said you checked the connections. but did you try disconnecting the battery for a few min and reconnect and see if the machine wakes up? worth a try.

  7. #7
    Quote Originally Posted by SplishSplash View Post
    You said you checked the connections. but did you try disconnecting the battery for a few min and reconnect and see if the machine wakes up? worth a try.
    yes, we tried everything we could, reset it by undoing the connections, charged, fuses, connections, everything, but nothing happens now..

  8. #8
    Never Time To Ride antoniodef's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Waterford, Michigan
    Posts
    1,169
    I know I could on my Polaris, but I'm not familiar with your specific machine. Can you put power straight to the starter to make sure it turns over? Then let us know if that works.

  9. #9
    Quote Originally Posted by antoniodef View Post
    I know I could on my Polaris, but I'm not familiar with your specific machine. Can you put power straight to the starter to make sure it turns over? Then let us know if that works.
    did that, with some pliers, tried to turn over, i think it is the key(as everyone has stated above) cause it turns over, but i guess since the key isnt working, its not lettin it start, but it does crank, thanks for the help guys gonna go get new keys and have them look at the key plug(w/e its called)

  10. #10

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    euxton nr chorley lancashire, england
    Posts
    1,500
    +1
    1
    you may have earth problems with your ski, try a jump lead from the ground on the battery to the engine block, failing that, check all small black wires with a meter, i think one may be broke.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 08-02-2012, 07:25 PM
  2. Need help with a GTI wont do anything.
    By CARLRRE in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 5
    Last Post: 07-26-2008, 12:13 PM
  3. Help, my 900ZXI will not start or do anything
    By jarcynvicnchris93 in forum Kawasaki Open Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 04-22-2008, 07:35 PM
  4. 04 rxp not charging
    By jetskibill9999 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 04-26-2007, 07:33 PM
  5. 04 RXP not running right
    By needforspeed04 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 26
    Last Post: 03-21-2007, 06:58 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •