Results 1 to 7 of 7
  1. #1

    94 750 sl electrical problem

    When I push the start button there is a click in the electrical box, but it won't turn over. Could this be a solenoid or cdi problem or something else? When I put it away in the fall it was fine. Thanks for any help. Bryan


  2. #2
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    CT
    Posts
    25,929
    +1
    1,407
    Battery

  3. #3
    It has a brand new battery in it.

  4. #4
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    CT
    Posts
    25,929
    +1
    1,407
    Bad ground at the engine plate.

  5. #5
    Click avatar for tech links/info, donation request K447's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    near Toronto, Canada
    Posts
    36,589
    +1
    1,272
    Quote Originally Posted by bryanowens View Post
    It has a brand new battery in it.
    Check ALL the heavy electrical connections, especially the battery negative wire ground at the engine.

    Remove and clean all corrosion, protect with waterproof grease or Nyogel, if you can, after re-assembly.

  6. #6
    Thanks I'll try those suggestions.

  7. #7
    She likes the bike. But the ski gets her wet!!!! xlint89's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Cleveland OH
    Posts
    17,330
    +1
    31
    Was the battery fully charged? New doesn't mean charged...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 94 750 sl problem, please help!
    By longball75 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 07-22-2009, 12:10 AM
  2. 94 750 SL would not shut off!!! HELP!!!
    By ashelgren in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 11
    Last Post: 09-01-2008, 09:05 PM
  3. 94 750 sl for sale
    By bryanowens in forum Polaris Classifieds
    Replies: 0
    Last Post: 06-19-2008, 10:47 AM
  4. 94 750 sl question
    By minersny in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 06-13-2007, 06:24 PM
  5. 94 750 SL fuel pump?
    By rfjr23 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 06-03-2007, 09:12 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •