Results 1 to 3 of 3

Thread: rxp-x issue

  1. #1
    monaroman76's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Whyalla, South Australia
    Posts
    1,979
    +1
    28

    rxp-x issue

    Hell guys... i need some help on an issue i had with my rxp-x. It has done 17 hours and has always ran and revved hard.. Well that is until last time i took it out. I noticed a general lack in power and going flat knackers i could only reach 7400 rpm at about 66mph on the dreamo. Normally i have no trouble reaching 70 @ about 8120, it would do that all day long normally. When launching off the holeshot and coming out the water the ski would still hit rev limiter but while in the water i just couldnt get those extra revs. I checked all plumbing and what not and it all seemed fine, and the ski still had some balls, it just seemed to be lacking a bit.

    Any help would be greatly appreciated. thanks guys


  2. #2
    Big George's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Pleasant View TN.
    Posts
    56
    +1
    2

    Gas??

    Check your fuel? Sounds like you might have gotten some bad stuff. Then plugs to see if all are even. You did check all your hose clamps under the seat on the exhaust for loose clamps like the recall suggested? B George

  3. #3
    monaroman76's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Whyalla, South Australia
    Posts
    1,979
    +1
    28
    I was actually thinking it may have been a fuel issue.. I used 95 RON premium unleaded and normally i use 98 RON, but surely a few more octane points wouldnt affect it to that extent?
    I had a quick look at all the hoses and stuff and couldnt see any problems there..

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. RXP-X issue: bogging down
    By North49 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 06-09-2008, 01:47 PM
  2. RXP-X issue!! HELP
    By bavboym3 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 18
    Last Post: 06-02-2008, 02:26 PM
  3. 07 RXP trim issue
    By RXPwildchild in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 05-14-2008, 11:47 AM
  4. RXP vibration issue HELP!
    By inteljd in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 08-19-2007, 11:24 AM
  5. RXP with ISSUES
    By Jrsrxp in forum 4-Tec Performance
    Replies: 26
    Last Post: 04-18-2006, 04:22 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •