Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 22
  1. #1

    93 sl750 water problem

    Took out my ski today and would only run on 2 cyl. put all plugs front 2 are good but the rear(pto) plug has white substance the almost looks like grease. I think water got into it somehow any ideas?


  2. #2
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    CT
    Posts
    25,930
    +1
    1,407
    Gasket leak.. Check compression.

  3. #3
    comp is 110

  4. #4
    i did remove the thermostat would that have anything to do with it?

  5. #5
    it ran fine last year, i winterized it now i have this problem.I know i winterized it right.
    Tilted the nose and rev it up a couple times let sit did it again. After that i ran engine fog thru it Quit a bit. Put some in the plug holes and thru carbs when running.

  6. #6
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    CT
    Posts
    25,930
    +1
    1,407
    Remove the spark plug boots and trim 1/4" off the wires and change the plugs.

  7. #7
    How would water get into the cyl if the exhaust manifold gasket was bad?

  8. #8
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    CT
    Posts
    25,930
    +1
    1,407
    The exhaust is water jacketed.

  9. #9
    hey beerdart,
    where should i start with the head gasket or exhaust gasket? I got this ski last fall and rode it one day for about 20 mins then put it up for the winter,and i did not have this problem, do you think a gasket could go bad over the winter?

  10. #10
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    CT
    Posts
    25,930
    +1
    1,407
    I would start with the head you should be able to tell if it was leaking.

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 93 SL750 polaris wiring problems
    By jpeb in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 06-05-2014, 11:20 PM
  2. 93 sl750 water flow
    By buck0123 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 06-13-2011, 08:11 PM
  3. 93 SL750 back on the water
    By CynicCE in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 07-23-2008, 07:43 AM
  4. 93 sl750 water leak
    By buck0123 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 06-07-2008, 08:08 PM
  5. '93 SL750 Starting problem
    By penning0230 in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 9
    Last Post: 06-05-2008, 12:01 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •