Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Centeral Virginia
    Posts
    5

    97 XPS Fuel gauge and Trim not working

    I took out my ski today for the first time and noticed that the fuel gauge and trim are not working. Hopefully this is a simple fix? I know nothing about repairing it. I've read a few post and their was menition of a blown fuse. Does that sond possible.I wouldn't even know where to look or is it maybe something more serious. I'm pretty handy but when it come to the ski i take it to the shop. Any ideas. Simple thing to check.

    Thanks Guy's.


  2. #2

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Centeral Virginia
    Posts
    5

    Re

    Ok I found the fuses in the front of the hull. The top fuse 7.5 amp is good but not getting any power? What the heck should I try next.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2000 RX Millenium Fuel gauge and Speedo not working...
    By Ski Hacks MG in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 05-16-2013, 11:43 PM
  2. 96 Kawasaki 1100zxi KATS trim not working and a possible Carb problem
    By swampfox in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 6
    Last Post: 08-05-2012, 08:43 PM
  3. 1996 Polaris 700 SL - Fuel Gauge and Trim Gauge not working
    By thecompletist in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 0
    Last Post: 08-01-2011, 11:46 AM
  4. mfd and trim not working
    By allpolaris in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 1
    Last Post: 03-27-2007, 08:28 PM
  5. Trim not working after winter
    By SpeedStang95 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 05-02-2006, 08:24 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •