Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    mgo7483's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Jacksonville, Florida
    Posts
    176

    RXP problems... help

    Hello all!

    I have a 2004 RXP with about 70 hrs on it. I took it out yesterday for a ride and the ski ran great for about 5 mins and then I started lossing rpms. It would drop down to either 6000 or 7000 rpm and them skipe back up to 8100 like usual. In the low end it breaks up badly and revs very slow. It seems like almost a miss or something. I can hear the supercharger spooling, so I don't think its that. I checked the coils for a bad connection, but they felt good. On the trailer it runs perfect; its only when its under a load. Which makes me think a bad coil, plug, or injector.

    What do you all think?
    Michael



  2. #2
    Rendog's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    jacksonville fl.
    Posts
    1,282
    +1
    2
    How bout the plugs, try changing those then run it!

  3. #3
    mgo7483's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Jacksonville, Florida
    Posts
    176
    Thanks Rene... Yeah, I figured that I would start there.

    Also... does this sound like it could possibly be water/condensation in the fuel?

  4. #4
    Rendog's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    jacksonville fl.
    Posts
    1,282
    +1
    2
    I dont think your ski has sat that long! I would think not!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 04 RXP Variable Trim Setting Problems...HELP!
    By darwin11 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 12
    Last Post: 10-25-2011, 07:39 PM
  2. Problem with new RXP-X. Help!
    By azzidyn in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 10-29-2008, 10:28 PM
  3. 2007 RXP Problem! Please Help
    By Ericc in forum 4-Tec Performance
    Replies: 10
    Last Post: 06-11-2007, 10:33 AM
  4. Need Help, RXP problems, Plug pictures
    By Water4fire in forum 4-Tec Performance
    Replies: 32
    Last Post: 04-26-2007, 10:38 PM
  5. '05 Rxp Problem Please Help
    By WannabeGoing80 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 07-16-2006, 03:02 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •