Results 1 to 5 of 5

Thread: SLT 750 Problem

  1. #1
    jvhenry
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Paradise, Texas
    Posts
    60

    SLT 750 Problem

    I have a SLT750 that I recently put a rebuilt engine in, triple fuel pump, new spark plugs, new hoses from the on-off-res valve to the carbs. The problem that I am having is I put it in the water for the first time and it ran great for about 20 minutes and then it really started bogging down on low end. If you gas it from a stop it will climb throught he low end slowly and then take off and it seems like it runs fine from there on until you stop or slow way down and then the same thing again. I know I should of replaced the fuel lines all the way to the tank and I plan on doing it now. My question is does it sound like a low end carb adjustment, I didnt think so since it ran fine for a while. What else could it be? Sorry if this is not descriptive enough but I am learning on the go. If I need to elaborate or answer any other questions to try and find the problem please do not hesitate to ask.


  2. #2
    jvhenry
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Paradise, Texas
    Posts
    60
    I also converted to premix.

  3. #3
    ph2ocraft's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Campbell, Ca.
    Posts
    14,100
    +1
    105
    What's you current compression??

  4. #4
    jvhenry
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Paradise, Texas
    Posts
    60
    I havent checked it and the ski is at the lake so I wont be able to check it until next weekend.

  5. #5
    She likes the bike. But the ski gets her wet!!!! xlint89's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Cleveland OH
    Posts
    17,328
    +1
    29
    Check the plugs. Maybe they're oil fouling?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 1994 Polaris SLT 750 problem
    By kickr69 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 12
    Last Post: 08-03-2010, 11:00 PM
  2. Slt 750 problems
    By cdieter in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 24
    Last Post: 05-01-2009, 11:05 PM
  3. 1995 SLT 750 Problems
    By choas in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 04-22-2009, 10:57 PM
  4. 94 slt 750 problems
    By ace16a in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 17
    Last Post: 05-28-2007, 03:45 PM
  5. Piston replaced, more SLT 750 problems :(
    By Fish Man in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 74
    Last Post: 05-19-2007, 12:32 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •