Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 20

Thread: Lost power

  1. #1

    Lost power

    Was at the lake this week and lost like 20 mph on my 05 RXP took it to the dealer and was told they think something is up with the supper charger. Still under warranty for another mnth. I thought I heard they were having a problem with this. Has anyone else had problems with this and how long do you think they will have it? Thanks


  2. #2
    SpeedStang95's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Columbia S.C.
    Posts
    138
    Mine was in the shop for 3.5mths last summer not a fun thing on a band new 10k boat

  3. #3
    Site Admin Green Hulk's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Morgan City, LA
    Posts
    36,398
    +1
    2,524
    Welcome to the forum!

    Sounds like your supercharger clutch went out on you. If the parts arent on back order a reputable dealer can have you back on the water in no time at all.

  4. #4
    I told them I will be back to the lake in 2 weeks should I get my hopes up?

  5. #5
    Site Admin Green Hulk's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Morgan City, LA
    Posts
    36,398
    +1
    2,524
    Only your dealer has the answer to that one John

  6. #6
    Jerry should I be on the phone asking the mechanic to split the cases when he installs my new clutch. Or is there no ceramic in the 05 clutch. Thanks

  7. #7
    captain obvious Lurker's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Visalia, Ca
    Posts
    2,316
    The 05 clutches are ceramic. If both ceramic washers (clutches) are intact then there is no need to go into the engine, but if any part of the either washer is missing the engine should be opened up and gone through.

  8. #8

  9. #9
    Just wanted to let everyone know I got my ski back on friday they replaced the whole supercharger housing and all. But I was Suprised when they told me what was wrong it sheared the spline of of the inner shaft on the supercharger. Does anyone have a diagram of this so I can see what he is talking about. Has anyone else had this problem? He said the spline part in the engine was still okay worries me. Any thoughts? Thanks

  10. #10
    Ahh....where am I?
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Baywood - Brick, NJ
    Posts
    312
    +1
    1
    http://epc.brp.com/login.aspx?Return...ookieSupport=1

    Login to the parts, and search your way to it!

    Make that parts site your favorite, it will become your friend!!!

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. motor lost power then stopped
    By piper250 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 08-26-2007, 09:27 PM
  2. 2003 GTX SC lost power
    By SBINBRANSON in forum 4-Tec Performance
    Replies: 6
    Last Post: 08-06-2007, 07:43 PM
  3. Lost Power on '03 GPR1300...HELP!
    By handybuilder in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 12
    Last Post: 06-10-2007, 07:49 PM
  4. Lost power
    By Boucher525 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 2
    Last Post: 03-28-2007, 01:42 AM
  5. 05 rxp lost power
    By 1969camaro-rs in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 07-10-2005, 08:29 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •