Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Manitoba, Canada
    Posts
    41

    1996 sl 700 no spark after update kit

    Put on ignition update kit and ran it maybe 1 hour. Died on lake with no spark, everthing looks okay....Any quick ideas?


  2. #2
    ph2ocraft's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Campbell, Ca.
    Posts
    14,100
    +1
    105
    How's the battery?
    If the charging system is not keeping the battery charged and the battery gets weak, it will not fire the system.
    With a volt meter, check to see what your battery voltage is while cranking.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Polaris SLT 700 - no spark after installing upgrade kit
    By jasoncmu24 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 18
    Last Post: 06-10-2016, 03:06 PM
  2. 1997 SLTX no spark after update
    By Macy in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 08-19-2010, 10:05 PM
  3. 1996 sl 900 no spark
    By tburn in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 08-22-2008, 10:06 PM
  4. 97 SL 700 No Spark Fried Stator WTB Stator
    By DennisM in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 07-02-2007, 12:44 PM
  5. 1996 Slt 700 No Spark
    By waub-watch in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 06-18-2007, 03:02 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •