Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    Exclamation Help Help Help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    I just recently got my 2000 Polairs Virage 1200TX into riding condition. This inculded new battery, oil and regular first of the year maint. I connected the new and fully charged battery into the ski, i noticed that the LCD display did not pop up, like with the time, oil level, and gas levels. I just figured that i will throw it in the water and see if everything pops into place once i get it running. I launched it, and started driving off at about idle, smoking pretty bad ( as usual burning off all the winterizer ). I slowly gassed it and about 1/8 throttle the rev-limiter kicked in. How weird right? i checked the connections in the engine... all good, all fuses inside electrical box are good, and repaced spark plugs. It starts and idles perfict. What do i do? PLEASE PLEASE HELP! ( is there a system built in where the speedometer and tachometer both dont work...... the engine will not go over a certian RPM?)


  2. #2
    Moderator RX951's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    League City, Texas
    Posts
    16,066
    +1
    23
    welcome to the forum

    You should get some Polaris help shortly

  3. #3
    100 MILES OF HEAVEN AND I AM SMACK IN THE MIDDLE KEYZBUM's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    JUST NORTH OF CUBA-- FL,KEYS
    Posts
    2,556
    +1
    39
    WELCOME TO THE FORUM
    I dont know if we have a manual here http://www.mattmans.com/polaris/upload
    but i think so
    welcome aboard, take some photos,Hind your wallet and enjoy
    mattman

  4. #4
    Rasta Mon Condoms We Be Jammin!!!!! TxVirageTx's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    5,777
    +1
    405

    mfd

    i would assume a blown fuse inside the black electrical box which is located at the rear of the motor,mounted vertically on a bulkhead on the right side,the fuse your looking for is a small .25 amp bugger.replace it and see what happens

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 05-18-2005, 07:49 AM
  2. RXP Handling !! Anyone help please
    By rxp_boy in forum 4-Tec Performance
    Replies: 8
    Last Post: 05-17-2005, 02:33 PM
  3. help!!!
    By jonstephens in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 05-16-2005, 10:47 AM
  4. I need help remove stock intercooler
    By orc in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 05-13-2005, 04:08 PM
  5. NEED HELP!!!!!
    By MartyRXP in forum 4-Tec Performance
    Replies: 11
    Last Post: 05-10-2005, 08:15 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •