Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    The Crazy CLam
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    41

    Gas guage not working 95 SPX

    hey guys I was reading the sending unit thread about gas guages...could this be why the guage does no work??? I have not been around the ski to analyze yet....is it a common problem with the 90's skis?


  2. #2
    RCS's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Forsyth, GA
    Posts
    44
    Is it recieving power or just not reading what is in the tank? There is a magnet attached to a float that can fall off. If you remove the fuel sending unit and remove the screen at the bottom, (put a towel under it to catch any pieces that might fall out) you will see how it works. If there is a small magnet that falls out just epoxy it back on and reassemble, like I mentioned, you will see how it works, very simple in operation.

  3. #3
    The Crazy CLam
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    41
    Quote Originally Posted by RCS View Post
    Is it recieving power or just not reading what is in the tank? There is a magnet attached to a float that can fall off. If you remove the fuel sending unit and remove the screen at the bottom, (put a towel under it to catch any pieces that might fall out) you will see how it works. If there is a small magnet that falls out just epoxy it back on and reassemble, like I mentioned, you will see how it works, very simple in operation.

    Yea I saw how it works....I have not been able to test it yet, but I am practically out of gas anyway so it would be a good time to check it if it fell out....Thanks Mike

  4. #4

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. trim/guages not working
    By rickg2756 in forum Kawasaki Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 05-12-2011, 06:52 PM
  2. 2000 kawasaki ultra 150 gas gauge not working HELP
    By dlimz in forum Kawasaki How To & FAQs
    Replies: 1
    Last Post: 05-22-2010, 08:34 PM
  3. bilge, trim, and gas gauge not working!!
    By sebas54 in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 8
    Last Post: 05-08-2009, 09:07 PM
  4. 1995 Slt750 Guage Not Working
    By OLDJETSKIMAN in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 09-23-2008, 09:21 PM
  5. gas gauge not working
    By great lakes gpr 1200 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 05-31-2006, 08:17 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •