Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Join Date
    May 2008
    Location
    St Paul, Mn
    Posts
    177

    losing oil out of drives on both 98 & 99 GTS

    Hello,

    I need some help, I am losing oil out of both drives on my GTS's. I fill them to the top, and they go down in no time at all. There still is some in there, but not full to the top from when I started. Is this normal? or do I have to replace seals in the drives? Any help would be great, thanks again.


  2. #2
    KEN G's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Cherry Hill NJ
    Posts
    296
    When you say "drives" i'm assuming you mean pumps. Yes either your cone is not sealing or the seal is shot or both. I used to pressure test my pumps with a pop off pump/ tester.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. vibration when air comes out of bov on sho
    By wave15stx in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 5
    Last Post: 07-25-2010, 08:24 PM
  2. oil coming out of charger on intake side?
    By STSPERFORMANCE in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 08-11-2009, 03:25 PM
  3. Help- i just blew all of the oil out of my motor
    By pdxrealtor in forum 4-Tec Performance
    Replies: 12
    Last Post: 08-04-2009, 01:37 AM
  4. Just pumped a gallon of oil out of my motor
    By super_gtx in forum 4-Tec Performance
    Replies: 8
    Last Post: 08-08-2008, 12:07 AM
  5. Replies: 5
    Last Post: 10-25-2007, 09:18 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •