Results 1 to 8 of 8
  1. #1

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Massachusetts
    Posts
    214

    Question PVs pinned, but I still need the Servo?

    Since my new 1390 has pinned PVs, I removed the servo and cables. But, I get a warning and the ski runs like crap with it removed. Runs fine with the servo hooked up and just laying on the engine.

    So, how do you remove the servo without getting an alarm? I searched, but this question doesn't seem to have come up anywhere.

    Eric


  2. #2
    Moderator OsideBill's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    United States
    Posts
    11,875
    +1
    30
    I have never heard of this before. What year Ski? I have an 01 and 02 I run gas valves on both with the PV motor removed. I never did anything other than unplug it and remove it.

  3. #3
    philip_gpr's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Canada
    Posts
    2,724
    +1
    3
    Eric is building a monster wave jumping ski

    He started with an 2003 so it is an EFI PV motor

  4. #4
    2Blue's BFF! dsolie's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Olympia, WA
    Posts
    832
    +1
    1
    canadaxp's 03' 1300 ran like dookey on the shop stand with the servo unplugged..

  5. #5

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Massachusetts
    Posts
    214

    Nobody?

    The ski is an '03. I figured with all of the people running gas valves somebody must have had this problem before me?

    Eric

  6. #6
    Happily Self-Employed WFO's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Houston, Texas
    Posts
    12,799
    +1
    449
    My 04 has gas valves and no PV mtor... it has been unplugged for 2 years and other than the annoying beep (have to hit the reset) it runs fine

  7. #7
    flyboy's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Destin, FL
    Posts
    1,585
    just leave it pluged in but pull the cables off?

  8. #8
    spud's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Oceanside, California
    Posts
    1,347
    +1
    2
    Gas valves on both a 2000 and 2001. No problems at all.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 1300 Fuel guage says one bar left?? but theres still another 7 gal still in the tank?
    By 04gp1300r in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 3
    Last Post: 06-06-2013, 01:33 AM
  2. Replies: 11
    Last Post: 09-13-2011, 10:51 PM
  3. New 300x to the family! Fuel pickup extender still needed?
    By rsg1963 in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 9
    Last Post: 05-24-2011, 09:14 AM
  4. searched forum but still need help p0267
    By sHALlow in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 03-29-2011, 08:19 PM
  5. Been on the Seadoo, but I Still luv my 780SLT but RPM Question
    By Cliffy in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 16
    Last Post: 05-19-2010, 08:52 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •