Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 15
  1. #1

    Unhappy Low boost problem

    okay I'm running 9psi, 7650 rpms, 67.5 mph. I have checked all the hoses and clamps to be loose and none are loose I have a pro series intake and my blow off valve is blocked. Does anybody know where else my boost could be leaking?


  2. #2
    www.eastcoastpwc.net Scott's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    NJ
    Posts
    7,991
    +1
    455
    Quote Originally Posted by KeithThompson149 View Post
    okay I'm running 9psi, 7650 rpms, 67.5 mph. I have checked all the hoses and clamps to be loose and none are loose I have a pro series intake and my blow off valve is blocked. Does anybody know where else my boost could be leaking?
    Exhaust gaskets or bad spark plugs?

  3. #3
    Quote Originally Posted by BluUltra250x View Post
    Exhaust gaskets or bad spark plugs?
    My spark plugs are brand new and I just ordered the gaskets....but I don't see how the gaskets would make a difference I mean its not a turbo its not ran by exhaust can you enlighten me?

  4. #4
    Take the time to smile sirbreaksalot's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Brisvegas
    Posts
    4,157
    +1
    598

    Talking

    Quote Originally Posted by KeithThompson149 View Post
    My spark plugs are brand new and I just ordered the gaskets....but I don't see how the gaskets would make a difference I mean its not a turbo its not ran by exhaust can you enlighten me?

    belt tension

    waz

  5. #5
    Quote Originally Posted by sirbreaksalot View Post
    belt tension

    waz
    Forgot to mention that but i already checked that to

  6. #6
    www.eastcoastpwc.net Scott's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    NJ
    Posts
    7,991
    +1
    455
    Gaskets may be leaking water into the cylinders...

  7. #7
    Fat Man, Little Boat Region8Ultra250X's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Jersey
    Posts
    5,563
    +1
    169
    it's gaskets.... trust me on this one.....

  8. #8
    JET250's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Australia mate fair dinkum.
    Posts
    1,278
    +1
    2
    or a dodgy waste gate. bov blocked should get the biatch, hate to think you sc routers are iffy.....
    Last edited by JET250; 06-30-2008 at 01:03 AM. Reason: ;-]

  9. #9
    Take the time to smile sirbreaksalot's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Brisvegas
    Posts
    4,157
    +1
    598
    Quote Originally Posted by JET250 View Post
    or a dodgy wate gate
    I have a pro series intake and my blow off valve is blocked.

    mmmmmmmmm dreaming about ski has clouded your vision


    what RPMS were you runung before problems started

    Waz

  10. #10

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    down under
    Posts
    645
    +1
    15
    Haunted.

    You don't need a spanner, you need a shaman.




Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 300x supercharger low boost psi problems !
    By Mike Redd in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 36
    Last Post: 07-28-2012, 02:22 AM
  2. Need help with C-KIT (low boost)
    By elbchecker in forum 4-Tec Performance
    Replies: 14
    Last Post: 08-29-2008, 11:07 AM
  3. 1994 SLT750 LOW RPM Problem 5000 max????
    By acesinthehole in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 08-28-2008, 09:40 AM
  4. Turbo boost problem
    By miamirider in forum 4-Tec Performance
    Replies: 10
    Last Post: 04-14-2008, 07:29 PM
  5. Messed up impeller low speed problem?
    By PilotSmith in forum Sea Doo Sport Boats
    Replies: 16
    Last Post: 02-22-2008, 02:23 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •