Results 1 to 8 of 8

Thread: Gas smell

  1. #1
    speedskixp's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    venice fl.
    Posts
    8,117
    +1
    120

    Gas smell

    Anyone else notice a gas smell after there ski sits for a week or so? I noticed this after installing the rrfpr. I dont see any leaks. The other thing i notice is that after it sits for a few days it doesnt start up on the first try. It always starts on the second try. Seems like maybe fuel pressure bleeds off after sitting. I also have a stock ski and it starts up on the first try every time and no gas smell. Any input would be appreciated.


  2. #2
    My ski is bone stock and it smells like gas after sitting a while... But my ski starts every time so idk what that problem is...

  3. #3
    speedskixp's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    venice fl.
    Posts
    8,117
    +1
    120
    My main concern is the gas smell as it always starts fine after that first time. I always pull the seat before I start it just in case. I had an intake explode on me a while back and ever since then I make sure it is well ventilated before I start it for the first time.

  4. #4
    Laxcrazy23's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Manahwakin
    Posts
    611
    +1
    7
    just make sure you vent the ski before you hop on the ski. dont want any nasty accidents.

  5. #5
    speedskixp's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    venice fl.
    Posts
    8,117
    +1
    120
    Quote Originally Posted by Laxcrazy23 View Post
    just make sure you vent the ski before you hop on the ski. dont want any nasty accidents.
    That is what i'm talking about.

  6. #6
    2007 RXP whitetail10's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Morgan City, LA
    Posts
    69
    When I installed my rrfpr I had the same problem. I don't think that it seated properly when I first put it in. I pulled it and reinstalled it and I never had any problems since.

  7. #7
    speedskixp's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    venice fl.
    Posts
    8,117
    +1
    120
    I wil try this but I am pretty sure it is installed properly. Did you just have the gas smell or the cold start issue also?

  8. #8
    2007 RXP whitetail10's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Morgan City, LA
    Posts
    69
    It was just the gas smell!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Gas smell
    By luckyc1423 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 23
    Last Post: 10-29-2011, 01:18 AM
  2. Gas smell in forward compartment of my VX Cruiser
    By gatorsig in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 2
    Last Post: 08-08-2011, 07:09 PM
  3. Strong gas smell after kanaflex install, suggestions?
    By bblades262 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 12
    Last Post: 04-23-2010, 11:00 AM
  4. Gas smell in oil
    By steeevo66 in forum Yamaha How To & FAQs
    Replies: 1
    Last Post: 07-31-2009, 03:44 PM
  5. Gas smell in oil
    By sigga in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 5
    Last Post: 04-07-2008, 10:45 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •