Results 1 to 8 of 8

Thread: help

  1. #1
    jmatherne18's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    new orleans
    Posts
    81

    help

    i just pulled the flame arrestor out the intake and put everything back to gether now its has a check engine light and idles at 3000 checked all the plugs and there plugged in ne sugestions


  2. #2
    t_hoang02's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Virginia
    Posts
    410
    Did you make sure you put the rubber O-rings round the intake ports on correctly.... make sure there aren't any air leaks... sounds like a vaccum leak...

  3. #3

    Join Date
    May 2008
    Location
    South Eastern Michigan
    Posts
    198
    +1

    -=Mike G.

  4. #4
    jmatherne18's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    new orleans
    Posts
    81
    yeh checked all where in there would that trip the check engine light and throw a code

  5. #5
    t_hoang02's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Virginia
    Posts
    410
    hey guys did the reverse bucket mod.. get you any speed??... is there an error code???

  6. #6
    King_Of_Fun's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Catawba Island, Ohio
    Posts
    2,703
    Quote Originally Posted by t_hoang02 View Post
    hey guys did the reverse bucket mod.. get you any speed??... is there an error code???
    No code for the reverse bucket mod, but maybe 1/2 mph if you have the wedge and the stream is hitting the bucket... Ron

  7. #7
    t_hoang02's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Virginia
    Posts
    410
    Quote Originally Posted by King_Of_Fun View Post
    No code for the reverse bucket mod, but maybe 1/2 mph if you have the wedge and the stream is hitting the bucket... Ron

    Thanks king_of_fun for the info... but what i was meaning to say was... is there an error code for the engine check light??

    Post the code and im sure someone on here should be able to tell you what it means

  8. #8
    jmatherne18's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    new orleans
    Posts
    81
    I wanna say it was po505.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 05-18-2005, 07:49 AM
  2. RXP Handling !! Anyone help please
    By rxp_boy in forum 4-Tec Performance
    Replies: 8
    Last Post: 05-17-2005, 02:33 PM
  3. help!!!
    By jonstephens in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 05-16-2005, 10:47 AM
  4. I need help remove stock intercooler
    By orc in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 05-13-2005, 04:08 PM
  5. NEED HELP!!!!!
    By MartyRXP in forum 4-Tec Performance
    Replies: 11
    Last Post: 05-10-2005, 08:15 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •