Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    inchadeboca's Avatar
    Join Date
    Oct 2007

    Exclamation 15f R&D rideplate install question

    i am tweaking my rideplate this weekend....sanding and mounting flush to the hull, my question is:

    has anyone mounted the RD rideplate without the two rubber pieces that sandwiches between the plate and the hull up on the front of the plate? i am just going to use a nice amount silicone (right stuff) and avoid putting the rubber pieces in. it is causing my plate to hang up front on the right side and causing some drag issues.

    any suggestions ?

  2. #2
    Having Fun jp1300r's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    I left my two rubber pieces off. I couldn't get the plate on flush with them. This maybe why some people are slow. Seal the plate good all the way around and the bolt holes.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Any advice for rideplate install for 15f?
    By stinkhammer in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 0
    Last Post: 08-06-2013, 03:34 PM
  2. Rideplate install question...
    By GeoRXT in forum 4-Tec Performance
    Replies: 9
    Last Post: 08-05-2007, 02:35 PM
  3. RR ECU Install questions
    By Vern in forum 4-Tec Performance
    Replies: 11
    Last Post: 07-09-2005, 09:59 AM
  4. Pump install question.
    By Mark S in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 07-01-2005, 09:25 PM
  5. '05 RXT/GTX RR IC install question... O-ring?
    By 05Limited in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 06-03-2005, 09:54 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts