Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    gary's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Rhode Island
    Posts
    161
    +1
    14

    98 spx fuel gauge not working

    yesterday my fuel gauge quit working.at first i thought it was the sending unit.but then i realized the red light isnt working either.so i went fuse hunting but only found the two in the front electrical box.1 5amp and 1 15amp fuse both are good.

    are there more fuses in this thing?if not where should i be looking next?


  2. #2
    Moderator RX951's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    League City, Texas
    Posts
    16,066
    +1
    23
    this is common. Use the search and type in [fuel baffle sending unit repair]

  3. #3
    gary's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Rhode Island
    Posts
    161
    +1
    14
    Quote Originally Posted by RX951 View Post
    this is common. Use the search and type in [fuel baffle sending unit repair]
    i actually read that before posting,i thought as my red light didnt come on during power up that it was something else not the sending unit fuse.did i assume wrong?

  4. #4
    Moderator RX951's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    League City, Texas
    Posts
    16,066
    +1
    23

  5. #5
    96XPSS's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Warner Robins, GA Home of the 2007 All-Star Little League World Champions!
    Posts
    4,361
    Pull the square cover under your hood and make sure the purple wire 12v+ and the ground wire are intact. What is the purpose for the red light...just a low fuel indicator?

  6. #6
    gary's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Rhode Island
    Posts
    161
    +1
    14
    Quote Originally Posted by 96XPSS View Post
    Pull the square cover under your hood and make sure the purple wire 12v+ and the ground wire are intact. What is the purpose for the red light...just a low fuel indicator?

    im new to the sea-doo skis but it seems to be a low oil light.

    i took out the sending unit and cut a hole in the tube as per the sticky in the sea-doo section.the fuse was gone (f1) plus the first 2 senders(s1 and s2)i guess its time for a new sending unit.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 06-27-2013, 10:40 AM
  2. 08 GTX LTD fuel gauge not working.
    By 01xdime in forum 4-Tec Performance
    Replies: 1
    Last Post: 05-05-2010, 09:18 PM
  3. SLT 700 -96 Fuel gauge not working
    By samitala in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 06-16-2008, 03:16 AM
  4. 2000 14.5 (TWINS) - fuel gauge not working
    By brdouglas in forum Sea Doo Sport Boats
    Replies: 3
    Last Post: 08-15-2007, 06:47 PM
  5. Fuel gauge not working?
    By mboley in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 04-25-2007, 09:23 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •