Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 18
  1. #1

    Join Date
    May 2006
    Location
    MIAMI
    Posts
    256
    +1
    1

    HELP HELP will not turn over dead.

    I Have 13oo Bb Tripple I Just Replaced My Advent Cdi Two Days Ago..
    When I Went To Start It It Turnerd Over Great Then All Of A Sudden Everything Went Dead Check Fuse Nothing. No Dash Just Dead Put Jumper Dead No Turning Over No Dash..

    What Can It Be .
    I Also Replaced Relay Think This Was It Nothing Could The Relay Still Be Bad..
    Last edited by JOSE13RT; 07-13-2008 at 08:56 AM.


  2. #2
    spdracr's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Fort Lauderdale
    Posts
    422
    +1
    2
    I would try another cdi in there. I had to send my Advent back way to many times before it was working correctly.

  3. #3
    Moderator OsideBill's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    United States
    Posts
    11,875
    +1
    30
    Yep I would try a stock CDI sounds like that one has issues.

  4. #4

    Join Date
    May 2006
    Location
    MIAMI
    Posts
    256
    +1
    1

    RESPONSE

    I tried my stock cdi same problem..

  5. #5
    Moderator OsideBill's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    United States
    Posts
    11,875
    +1
    30
    Could be you got a corrosion or ground problem, may even be a battery issue. Start checking connectors, start/stop switch, etc. I had a new battery once that would work fine, then after riding a few minutes would just die, it was faulty.

  6. #6

    Join Date
    May 2006
    Location
    MIAMI
    Posts
    256
    +1
    1

    ????????????

    I Tried Jumping The Relay With Screw Driver. It Turn Over GREAT . So Battery Has Got Juice. I Did Notice One Time When I Was Loosing The Positve Wire The Dash Came On And The Low Fuel Buzzed Came On ,Just For A Few Seconds.. So I Messed With It BUT Nothing .. I Think I Have A Bad Relay Again...

  7. #7
    Moderator OsideBill's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    United States
    Posts
    11,875
    +1
    30
    Check your ground and starter connections, also the start stop switch. The relay should only affect the starter not the dash. if the start stop switch is the problem it will affect the relay, to test the relay jump 12V to the small post and see if it turns over.

  8. #8

    Join Date
    May 2006
    Location
    MIAMI
    Posts
    256
    +1
    1

    help

    not the relay works just fine..

  9. #9
    WATER WOODY's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Minden, Nevada, United States
    Posts
    10,664
    +1
    11
    Was the ski running before? Why did you replace the Advent?

  10. #10

    Join Date
    May 2006
    Location
    MIAMI
    Posts
    256
    +1
    1

    any idea

    the advent shorted out and was blowing the 20 amp fuse.

    when i connected it back it was working fine theen after a few cranks over it stopped working the dash and won't turn over..

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2000 yamaha SUV: Will not turn over: Starting Issues.
    By jigeye in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 4
    Last Post: 02-19-2011, 11:49 PM
  2. engine will not turn over
    By rayr in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 1
    Last Post: 06-12-2010, 06:55 PM
  3. Motor will not turn over
    By aha in forum 4-Tec Performance
    Replies: 65
    Last Post: 04-11-2009, 02:39 PM
  4. 2000 Polaris Genesis FFI will not turn over
    By maui in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 13
    Last Post: 04-10-2008, 08:24 AM
  5. Jumped wave and GP 1200 died...will not turn over.
    By iam026tb4u in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 08-27-2007, 06:17 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •