Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    xplayer2885's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    LI, NY

    Ultra 150 is acting up

    I just installed a new voltage regulator an solinoid, start/stop switch. The rest of the electrical system is perfect. But when i go to start the ski i get a buzzing noise an the LED screen goes off until i let off the started button. An when i move the trim the battery signal flashes an the lil red light flashes. I think i may have a bad battery. Not sure...

  2. #2
    axgrider73's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Southeast Ohio
    Sounds like a bad battery to me too. Better have it checked.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ultra 150 vs. Ultra 250
    By Big D in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 38
    Last Post: 03-25-2007, 09:10 AM
  2. what a ultra 150 motor worth?
    By r33pwrd in forum Kawasaki Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 02-02-2007, 11:43 AM
  3. Ultra 150 Video 70.3 MPH
    By The Bandit in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 0
    Last Post: 10-23-2006, 09:41 PM
  4. 99 Ultra 150 an weird problems
    By xplayer2885 in forum Kawasaki How To & FAQs
    Replies: 8
    Last Post: 09-21-2006, 03:54 PM
  5. peteshauling kicking ultra 150s ass
    By dv8raaz in forum Videos & Pictures
    Replies: 5
    Last Post: 10-27-2005, 10:08 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts