Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Cool Oil Sending Unit Broken or No

    When I was changing out the oil tank due to a split in it on my 2002 GTI LS I noticed the cap on the cylinder at the bottom of the sensor is loose and not affixed to the cylinder. I might have done this when I pulled it out of the tank. Is this a problem? Will it continue to work like this or do I need to pull it all the way out, clean it and glue or epoxy it back together. It seems with the holes that are in the cylinder it would still function properly with a loose lid. Thanks
    Last edited by newtball; 07-15-2008 at 06:26 PM.

  2. #2
    Well I threw it all back together and started the ski with just the oil that was in the lines and the low indicator light came on. Then I filled the oil tank and started again. This time no light, so I guess the loose top on the sending unit does not matter.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. how to test oil sending unit on 99 STX
    By jdy2kgt in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 2
    Last Post: 06-20-2009, 04:50 PM
  2. Found repair for oil sending unit sltx
    By mrjetskey in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 0
    Last Post: 10-22-2008, 10:12 AM
  3. pair of 96 sltx leaking oil around oil sending unit
    By mrjetskey in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 09-28-2008, 05:04 PM
  4. Oil Sending Unit Question
    By newtball in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 1
    Last Post: 07-16-2008, 07:22 AM
  5. 1997 SLT780 Oil sending unit
    By redhead780 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 07-08-2008, 08:00 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts