Results 1 to 3 of 3

Thread: low rpms

  1. #1

    low rpms

    Just got a 2000 1200 suv waverunner. A couple of fuel/oil hoses popped off underway. After I discovered it, it ran fine for about 10 minutes and then began to stall and then did stall. After a rest it would start up again but had low rpms. After getting it out of the water rpms are fine. In the water it also seemed to sputter and feel like it was misfireing. New spark plugs, new fuel, oil level fine. Second day did the whole event over again. Hoses have remained in place.

    Any advice would be helpful.

  2. #2
    WATER WOODY's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Minden, Nevada, United States
    I would say a lean seizure if your oil/fuel line came off.Might want to check compression and pull the head.

  3. #3
    Moderator RX951's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    League City, Texas
    welcome to the forum larubia

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Low RPM's
    By RedRyderRXP in forum 4-Tec Performance
    Replies: 13
    Last Post: 08-13-2006, 07:48 PM
  2. 06 rxp low rpm
    By rxpenpastu in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 07-21-2006, 02:25 PM
  3. Low RPM Issue
    By xenonx in forum 4-Tec Performance
    Replies: 11
    Last Post: 06-19-2006, 03:19 PM
  4. fixing my low rpm's
    By MDGPR in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 4
    Last Post: 06-17-2006, 08:26 PM
  5. New 04 RXP Low RPM & Speed
    By RXP04 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 0
    Last Post: 07-02-2005, 09:12 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts