Results 1 to 6 of 6

Thread: Thanks Prochamp

  1. #1

    Thanks Prochamp

    Thanks for the the top end goodies, Installed everything yesterday and took it out today, ran great. I have it a little oil rich but fired up with no problems and ran great. Only had it out for an hour or so, I'm just glad to be back on the water........


  2. #2
    Glad it worked out for you! I hope you ride alot of hassle free hours

    Trent

    Hey Nice avatar is that your ride???

  3. #3
    She likes the bike. But the ski gets her wet!!!! xlint89's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Cleveland OH
    Posts
    17,328
    +1
    29
    Thanks for noticing the deto on my heads too.

  4. #4
    Quote Originally Posted by prochamp View Post
    Glad it worked out for you! I hope you ride alot of hassle free hours

    Trent

    Hey Nice avatar is that your ride???
    I have a 94 Lightning (wife ride) and a 2003, not quite that radical

  5. #5
    PolarisNut's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Lower Michigan
    Posts
    1,809
    Did anybody talk to Randy about it? What did he have to say? XLint, yours was deto'ing too?

  6. #6
    She likes the bike. But the ski gets her wet!!!! xlint89's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Cleveland OH
    Posts
    17,328
    +1
    29
    Quote Originally Posted by PolarisNut View Post
    Did anybody talk to Randy about it? What did he have to say? XLint, yours was deto'ing too?
    Yeah, Champ noticed it in a pic and advised me what he saw.

    Sure as $hit, tiny little pin holes devloping in the squish band and at the top of the dome around the spark plug on the PTO cylinder.

    I put the stock heads back on since then and no issues. Although I do want to figure out what's going on since I paid $120 for the heads and aren't using them.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Big Thanks To Prochamp
    By LMORENO2008 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 08-23-2008, 02:41 PM
  2. 76.4 got ecu /problem fixed thanks to this forum
    By peter in forum 4-Tec Performance
    Replies: 14
    Last Post: 07-11-2005, 01:32 PM
  3. Thanks FEDEX, yeah right!
    By Red Devil in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 45
    Last Post: 07-05-2005, 07:20 PM
  4. Thanks Jerry
    By Bullit in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 05-28-2005, 12:57 PM
  5. Just wanted to Thank Mark Underwood
    By Sunfunzoom in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 05-09-2005, 01:40 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •