Results 1 to 4 of 4

Thread: NO Spark

  1. #1

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Milwaukee, Wisconsin, United States
    Posts
    773
    +1
    1

    NO Spark

    Ok Severy thing is good to go ... so I thought

    I hooked up plumbing - No leaks

    compression tested cold -145 psi

    put plugs in ready to start .....

    It cranks and cranks no spark

    Fuses all ok

    nothing burnt up in CDI box

    Please call cor PM ASAP it is nooce and hot out today and my machine has been in the garage for a month.

    Code is 01 (Normal)

    Kevin

    262-966-0264

    I did crank up befor plumbing was connected and it ran < 20 seconds , now nothing


  2. #2
    sharkriver's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Wall N.J.
    Posts
    174
    check to make sure throttle cable is not adjusted too tight if throttle plates are not closed all the way you'll have no spark!>scott

  3. #3

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Milwaukee, Wisconsin, United States
    Posts
    773
    +1
    1

    Talking I bow

    YOu Rock !!!!! YOu learn something new every day!!!!
    Quote Originally Posted by sharkriver View Post
    check to make sure throttle cable is not adjusted too tight if throttle plates are not closed all the way you'll have no spark!>scott

  4. #4
    sharkriver's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Wall N.J.
    Posts
    174
    Glad to help.I'm still lurking & learning myself!>scott

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. No spark and water temp alarm
    By ybnormal in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 4
    Last Post: 08-02-2009, 11:02 AM
  2. Engine cranks - but no spark
    By croskel in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 6
    Last Post: 07-12-2006, 01:36 PM
  3. No Spark Help
    By mt375hp in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 1
    Last Post: 06-27-2006, 04:07 AM
  4. No Spark ?
    By OsideBill in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 8
    Last Post: 06-07-2006, 03:27 AM
  5. Uncovered my GTX today, has no spark.
    By ccassone in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 33
    Last Post: 03-27-2006, 09:09 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •