Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    no engine elbchecker's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Toulouse, France
    Posts
    129

    RIVA ECU, is this normal??

    It cant be normal

    You can see. The 3 Injectors start 2 times at the same point.
    Last edited by elbchecker; 08-05-2008 at 12:08 PM.


  2. #2
    no engine elbchecker's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Toulouse, France
    Posts
    129
    What happend, when i want to start the Engine. Can you read here. http://greenhulk.net/forums/showthread.php?t=68058

    Does anyone know that problem with the ECU................i dont

    THANKS
    Patrick

  3. #3
    RXPDAVID's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    West Tennessee
    Posts
    403
    The engine is not timed correctly.

  4. #4
    no engine elbchecker's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Toulouse, France
    Posts
    129
    I think its the Riva ECU, she drive the Injectors. Or...

  5. #5
    no engine elbchecker's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Toulouse, France
    Posts
    129
    Quote Originally Posted by RXPDAVID View Post
    The engine is not timed correctly.
    You are right, its not the Riva ECU. We tryed it with the stock one and the same happened.

    But, what is wrong, or wrong mounted
    It looks like my Dealer is an idiot.

    When he was intalling the new Pistons and new Flyweel Bolds, he put the Engine to pices. I think at the reinstall he make a mistake. But which????

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 10-30-2012, 08:43 PM
  2. Replies: 4
    Last Post: 03-30-2010, 08:28 PM
  3. Is this normal?!?!
    By Titanese in forum 4-Tec Performance
    Replies: 21
    Last Post: 06-30-2007, 07:43 AM
  4. Is this normal?
    By WildBill9000 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 06-10-2006, 03:36 PM
  5. Is this normal???? Plug not connected....?
    By GeoRXT in forum 4-Tec Performance
    Replies: 6
    Last Post: 05-29-2006, 09:01 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •