Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    boynton beach FL
    Posts
    25

    Cool 97 gp760 wtemp alarm??? please help

    i have a 97 gp760 after about 15mins of riding the wtemp alarm goes off. if i turn off the waverunner let the gauges reset and then start it the light goes off. it will stay off for a while but then will come back on. i notice it more when i ride about 35mph. please help!!!. also porposing???? washers diffenent ride plate what should i do????


  2. #2
    Moderator OsideBill's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    United States
    Posts
    11,875
    +1
    30
    I would check all the water lines for obstructions. also the pump inlet. as far as porpoising you need a longer ride plate R&d or Riva/Bullett

  3. #3

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    boynton beach FL
    Posts
    25

    Cool

    i just tryed adjusting the trim cables and seemed to be able to get the trim down alittle more im also going to do the 3 washers in the rear of the ride plate im going out tomarrow so we will see how it works out. as far as the light all the hoses look clean could the sensor be going bad. and how bad is it to just reset it what does the light mean?????

  4. #4

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    boynton beach FL
    Posts
    25

    Cool

    i heard that the gp 1200 ride plate is longer is that going to work the same as the r&d one. i can get one of thoughs alot cheaper. i also adjusted the sponsons all the way down they are riva ones is this good to do or bad?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 97 gp760 won't start starter spins but not engaging bendix help please
    By pwint80 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 1
    Last Post: 06-09-2016, 08:38 PM
  2. 97 SPX Starting problem please help....
    By pooljunkie75 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 10-06-2015, 12:02 PM
  3. Engine OverHeat Alarm, Please Help !!
    By Jayson005 in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 2
    Last Post: 06-22-2010, 11:23 PM
  4. 97 GP760 - will cutout every 15 secs. please help (Long)
    By mobinakhtar in forum Yamaha Old School Skis
    Replies: 5
    Last Post: 06-29-2009, 05:53 PM
  5. ??? 97 GP1200 Idles at 5,500rpm+ ??? PLEASE HELP
    By Heath GP1200 in forum Yamaha Old School Skis
    Replies: 5
    Last Post: 07-25-2007, 07:59 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •