Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    EXHAUST MESSAGE ON X????Was rd

    was goin thorough some pretty muddy water yesterday and the exhaust message came up on the screen and i had the constant "beep" sooo, i cut her off and re-started and the alert went away, i flushed the ski and there didnt seem to be any blockage, i did notice that when the message was up i was idling at 1mph and usually i idle at 3, sooo, just wondering if anybody knows what to make of this it is an 08 RXP-X with 16 hours on it this happened when i was pulling into the dock and iam a little sketched now for the next time i go out THANKS


  2. #2
    King_Of_Fun's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Catawba Island, Ohio
    Posts
    2,703
    Have you installed a filter inline with the SC? If not, the SC could be plugged with mud or other drbris and blocking the flow to the exhaust... Ron

  3. #3

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Jax,FL
    Posts
    2,677
    +1
    24
    King Of Fun I Think You Meant To Say Innercooler Water Line. Matt Your Innercooler Is Clogged Up,you Need To Remove It And Flush It Out. Also Check Pump First For Any Blockage.todd

  4. #4
    King_Of_Fun's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Catawba Island, Ohio
    Posts
    2,703
    Todd, exactly right... Ron

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Sensor message on info Gauge 05 RXP
    By tchies in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 05-25-2009, 12:50 AM
  2. Location of exhaust sensor on '02 800?
    By evilchimichanga in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 1
    Last Post: 02-04-2008, 04:23 PM
  3. Exhaust Spacer on an Octane
    By ph2ocraft in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 9
    Last Post: 11-26-2007, 12:17 AM
  4. Getting a Maint message on startup!
    By scgolfer88 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 06-01-2007, 10:16 PM
  5. Getting "Check Engine" message on 04 RXP
    By Jrsrxp in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 06-20-2005, 01:15 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •