Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    crxski's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Ontario, Kingston/Healey lake
    Posts
    142

    Bildge pump install Question??

    Ok just did a search no luck.....

    Where should I install the outlet hose? I was thinking above where the trim motor is but not sure if thats a good idea.....And what is the outlet on the one side for?


  2. #2

  3. #3
    Lake Mead Bum & BTLS Mark starflight's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Boulder City, NV
    Posts
    3,364
    +1
    1
    Here is another option that will work. Factory outlet location in 97 on a sl780...
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	HPIM2691.JPG 
Views:	55 
Size:	1.22 MB 
ID:	91078   Click image for larger version. 

Name:	HPIM2693.JPG 
Views:	59 
Size:	1.10 MB 
ID:	91079   Click image for larger version. 

Name:	HPIM2694.JPG 
Views:	56 
Size:	836.2 KB 
ID:	91080  

  4. #4
    crxski's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Ontario, Kingston/Healey lake
    Posts
    142
    officially, I should read before I post and search... no D in bilge...

    thanks guys

  5. #5
    Click avatar for tech links/info, donation request K447's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    near Toronto, Canada
    Posts
    36,589
    +1
    1,273
    Quote Originally Posted by crxski View Post
    officially, I should read before I post and search... no D in bilge......
    If you want, you can edit your original post, and change the title spelling...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. triple outlet pump install question
    By Hurban96 in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 1
    Last Post: 09-10-2009, 07:41 PM
  2. Ultimate Bildge Pump Install
    By tomgtv in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 2
    Last Post: 03-31-2008, 08:30 PM
  3. Ultimate Bildge Pump Install
    By tomgtv in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 4
    Last Post: 03-28-2008, 06:37 PM
  4. oil pump install question
    By r33pwrd in forum Yamaha How To & FAQs
    Replies: 3
    Last Post: 06-25-2007, 04:07 AM
  5. Pump install question.
    By Mark S in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 07-01-2005, 09:25 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •