Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 32
  1. #1

    1300R with less than 6 hrs. help!

    Took out the ski today and wouldnt go past 35mph. It feels terrible, it bogs and wont go past 5k rpm. Ive changed the plugs twice, took it back out and its the same problem. I dont know what to do and I really want to ride this weekend. Thanks for the help.


  2. #2

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Virginia
    Posts
    277
    Brand new I assume. Any mods done to it?

  3. #3
    2007,brand new, no mods.

  4. #4
    anyone have ideas?

  5. #5
    New ski! Markb47's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Ireland
    Posts
    312
    have you sucked anything up?(blocking the intake grate) have you checked the dash to see if it gives you any faults? (held the button in for ten seconds)

  6. #6
    Checked grate and got 01 on dash (normal)

  7. #7
    OHH I FORGOT! The check engine light comes on after 5 mins of riding.

  8. #8

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Virginia
    Posts
    277
    All i can say now is make sure everything is connected all hoses and clamps.

    Have you done any work at all. What oil are you using in it?

    Make sure throttle cable is opening throttle all the way.

  9. #9
    New ski! Markb47's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Ireland
    Posts
    312
    same fault as mine is showing at the minute. sorry mate but i dont have a clue on this one either hope someone knows what it might be tho as i have spent alot of money on mine today and it didnt do anything to sort it out

  10. #10
    mrbtd's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Lindenhurst, Illinois, United States
    Posts
    4,309
    +1
    2
    Even a small peice of wood or rock in the intake area could cause your problem.

    Could be a fould spark plug.

    Could also be your catalytic converter failed and is plugging up the exhaust.

Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. FS 2 rude charger with less than 25 hrs
    By jhill19 in forum Sea Doo Classifieds
    Replies: 48
    Last Post: 12-17-2012, 03:10 AM
  2. FS original greenhulk waterbox with less than 2 hrs use
    By speedskixp in forum Sea Doo Classifieds
    Replies: 7
    Last Post: 09-08-2010, 01:18 PM
  3. FS 2002 Polaris Virage I with less than 49 hours on it.
    By wreckingball in forum Polaris Skis
    Replies: 3
    Last Post: 02-21-2010, 03:45 PM
  4. Open loop system zinc gone is less than 10 hrs
    By dduck1628 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 09-23-2009, 04:06 PM
  5. New RXT threw 2 codes today in less than 2 hrs
    By 06RXTinNC in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 03-24-2007, 11:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •