Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    900ZXI one click- no start

    when i try to start, it clicks once and that's it. I got a new battery. Does the starter need to be replaced? Any help would be great.


  2. #2

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Orange County, NY
    Posts
    131
    Could be the starter, could be a bad connection, could be the starter solenoid.

  3. #3
    seaobin's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Raleigh, North Carolina, United States
    Posts
    1,573
    +1
    1
    new batteries need to be charged. Check starter too, but I would charge the battery

  4. #4
    Could be the starter bendix is bad or maybe the motor is locked up. Pull the plugs and see if u can turn the motor by hand

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 05 Ultra 150 display resets when press start button is press No click, no turnover
    By Waterjunkie in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 1
    Last Post: 08-20-2012, 05:41 PM
  2. 4tec SC clicking but no start
    By 1fastrex in forum 4-Tec Performance
    Replies: 18
    Last Post: 08-21-2011, 04:17 AM
  3. Going great one day. No start the next
    By aj1987 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 14
    Last Post: 09-22-2010, 07:27 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 07-07-2010, 04:13 PM
  5. 1998 SLH clicks but no start
    By redhead780 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 07-01-2008, 04:07 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •